03.08.2016

Dincolo de granițele Europei

O delegație a Guvernului Chinez a vizitat TimoCom

(3)

O delegație din China aflată într-o vizită la centrele de transport marfă din Europa, pur și simplu nu a putut rata o vizită la TimoCom, cea mai mare platformă de transport europeană, fiind un adevărat punct culminant al acestei călătorii. Acest lucru le-a devenit imediat clar celor 11 membri ai delegației, când înainte de călătorie, s-au informat despre TimoCom. Delegația a vizitat cartierul general al TimoCom din Erkrath, Germania, la sfârșitul lunii Iunie, petrecând o după amiază în culisele TimoCom.

Din China la Erkrath, prin Europa

Delegația guvernamentală deja vizitase centre de transport marfă în Londra, Amsterdam și München, unde au fost interesați cum pot interconecta transportul de pe drumurile publice cu cel fluvial și feroviar. Înainte de a face această călătorie, ei au căutat o platforma de transport tipic europeană și așa au găsit TimoCom. În China optimizarea transportului și utilizarea eficientă a mijloacelor de transport au ajuns în prim plan. Nu a durat mult până când s-au hotărât să facă o vizită în Erkrath la TimoCom.

În TiComplex delegația de 11 persoane a fost primită de reprezentatntul șef  Marcel Frings și de asistenta Nadine Reutersberg.  Au început vizita cu un tur al clădirii cu 4 etaje al cartierului general. După ce le-a arătat și le-a prezentat  fiecare departament, Marcel Frings le-a spus povestea de succes a bursei de transport TimoCom, lider pe piața europeană. Oaspeții au fost foarte interesați chiar de la început, la fel cum au fost foarte atenți și la explicațiile furnizate de reprezentantul companiei.  În cadrul departamentului de marketing, Frings a discutat despre culturile diferite reprezentate nu doar de clienții TimoCom dar și de către angajații proprii.  Apoi a condus delegația prin departamentul de IT, care se străduiește să dezvolte continuu și să optimizeze platforma de transport pentru clienți. După ce au vizitat fiecare etaj și departament, cei 11 membrii ai delegației au luat o pauză de relaxare la restaurantul companiei ˝Timos Esszimmer˝ și l-au ascultat cu interes pe Marcel Frings, care le-a prezentat portofoliul TimoCom. Pe lângă bursa de transport, soluția de calculare și urmărire, registrul transportatorilor, platforma de postare a tenderilor pentru transporturi pe termen lung, oaspeții din China au fost interesați cu precădere de bursa spațiilor de depozitare.  Odată cu prezentarea terminată, delegația a pus o serie de întrebări variate privind dezvoltarea TimoCom, a grupurilor țintă și despre cheia succesului lor. 

Odată ce li s-a răspuns la întrebări și-au luat la revedere, dar întâmplările zilei, i-au dat lui Frings impresia: ˝Nu aceasta va fi ultima noatră conversație. Par să aibă un grad crescut de interes față de TimoCom pentru propriile lor nevoi de transport.”

Această vizită extraordinară arată că TimoCom este mai mult decât o bursă de transport, unește continente, peste și dincolo de spațiile de lucru existente și  granițe geografice.

Mai multe informații despre TimoCom găsiți pe : www.timocom.ro

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină