27.05.2015

Excelent: Licitați online transporturi cu TimoCom

TC eBid® primește sigiliul de calitate BMEnet

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – Platforma de licitare paneuropeană pentru transporturi, TC eBid®, poartă sigiliul de calitate pentru „achiziții de marfă” BMEnet GmbH (subsidiară a Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. - Asociația pentru gestionarea materialelor, achiziții și logistică - AGMAL.) Anul trecut, TC eBid®, a obținut certificatul de calitate de către asociația profesională, pentru al treilea an consecutiv. Prin urmare, TimoCom Soft- und Hardware GmbH este o companie certificată în domeniul „Software și platformă”. Platforma de licitare oferă companiilor de expediție, speditorilor și transportatorilor, posibilitatea de a încheia contracte de transport regulate, în toată Europa.

TC eBid® aplicația onlinepentru mai multă eficiență
Companiile de producție și comerț, cât și speditorii publică pe TC eBid®, oferte pe termen lung pentru încărcări complete sau parțiale. Puteți contacta până la 33.000 de potențiali transportatori activi și verificați din toată Europa, prin programul de licitare. Cu TC eBid® clienții TimoCom pot obține oportunități de afaceri suplimentare, siguranță la planificare și utilizarea mai efectivă a flotei. Prin urmare, poate ajuta la evitarea blocajelor. În esență, platforma online eficientizează industria de transport.

Sigiliul de siguranță BMEnet
BMEnet GmbH acordă sigiliul de calitate după o evaluare a calității a software-ului și a platformei. Evaluarea se bazează pe o listă neutră de criterii cu cerințe bine definite. Acreditarea și sigilile de calitate crează o piață transparentă și de încredere când este vorba alegerea unui furnizor de software.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină