21.08.2018

Expoziția IAA: TIMOCOM se prezintă cu o poziționare strategică și o identitate de piață nou

Soluții IT noi pentru o transparență mai mare și interconectare în rețea a lanțului transporturilor

(1)

TIMOCOM, cel mai mare specialist european în IT și date logistice, se prezintă la expoziția IAA 2018 de la Hanovra (în perioada 20 - 27.09) cu o ofertă de piață revizuită total și soluții IT noi, care le asigură utilizatorilor o transparență mai mare și interconectare în rețea a lanțului transporturilor.

Transformarea digitală, o rutină nou

Soluțiile virtuale au devenit deja, de ceva timp, motorul lumii transporturilor”, spune Gunnar Gburek, purtător de cuvânt la TIMOCOM, în avanpremiera târgului de mobilitate, transporturi și logistică. De la primele contacte între firme și până la întocmirea avizului de transport, este deja digitalizată o mare parte a etapelor lanțului logistic. „Ne preocupăm de următoarea etapă a dezvoltării și stabilim repere pentru activitatea de zi cu zi din domeniul logistic al viitorului, în care transformarea digitală nu va mai fi percepută ca proiect, ci ca fiind noua rutină”, spune Gburek.

La mai bine de două decenii de la începuturile acestei firme IT din Erkrath ca bursă de transporturi, TIMOCOM s-a dezvoltat progresiv într-un ofertant de sisteme pentru comanda și derularea pe cale digitală a transporturilor rutiere. „Am devenit deschizători de drumuri și parteneri pentru firmele care doresc ca, împreună cu TIMOCOM, să utilizeze posibilitățile oferite de digitalizare într-un mod inteligent, simplu și sigur”, explică Gburek.

O nouă modalitate de interconectare a fluxului de date cu circulația mărfurilor


Cu până la 750 000 de oferte de capacități de transport și mărfuri pentru transportat internaționale și peste 100 000 de autocamioane care pot fi monitorizate, TIMOCOM oferă nu numai accesul la cea mai mare bursă de mărfuri din Europa, ci și toate celelalte avantaje ale interconectării în rețea în cadrul unei comunități logistice unice.

Premiera TIMOCOM nu înseamnă numai aplicațiile logistice inovatoare și soluțiile avansate prezentate la IAA (hala 13 / standul C29), prin care pot fi interconectate într-un mod nou lumile reale și virtuale cu fluxurile de date și de mărfuri. La Hannover au fost promovate pentru prima dată și noul design al siglei, precum și întreaga imagine actualizată a firmei.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină