28.09.2012

Expoziția IAA: Bursa spațiilor de depozitare ajută la evitarea spațiilor vacante

La expoziție a fost prezent și Ambasadorul transportului de marfă

(1)

Düsseldorf / Hannover, 2012-09-28. Anul acesta, la expoziția IAA, firma TimoCom furnizorul bursei paneuropeane TC Truck&Cargo® și platforma de licitare TC eBid®, a avut ceva nou de prezentat: Cea mai mare bursă a spațiilor de depozitare. Datorită platformei web-based, firmele pot evita în viitor spațiile vacante și pot răspunde rapid la constrângerile de capacitate. La un stand separat, firma a mai prezentat primele 111 zile ale Ambasadorului de transport și proiectele de viitor.


Prin intermediul expoziției IAA, cea mai mare expoziție de transport și logistică din Europa, secretul cel mare a fost dezvăluit. Cu peste 30.000 de spații de depozitare, firma oferă cea mai mare bursă a spațiilor de depozitare, și astfel ajută la evitarea spațiilor vacante, pentru a optimiza capacitățile.

Publicarea și căutarea rapidă a spațiilor de depozitare
Avantajul bursei constă în mărimea sa și numărul ofertelor publicate, totul cu ajutorul unei aplicații simple și user-friendly. În program, doar cu câteva clicuri se pot publica oferte de spații de depozitare sau se pot căuta spații de depozitare, care se potrivesc perfect crtiteriilor de solicitare. Iar cei care doresc să publice oferte de spații de depozitare, pot face acest lucru ușor și rapid, pentru a optimiza capacitățiile proprii.

Prima evaluare referitoare la Ambasadorul de transport
Ambasadorul transportului de marfă a venit și el, cu camionul lui special, la Hanovra. La un stand separat, a fost prezentat primele 111 zile ale ambasadorului de transport, iar pe lângă proiectele „Hand in Hand durchs Land“ și „Leben ohne LKW“ au fost anunțate noi proiecte interesante. Astfel în viitor, firma dorește să facă mai atractivă tinerilor industria de transport și logistică, și să atragă atenția la importanța siguranței pe drumuri.

Pentru mai multe informații despre bursa spațiilor de depozitare și despre produsele TimoCom vizitați pagina www.timocom.ro și www.transportbotschafter.de.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină