21.09.2016

Funcțiile noi în TimoCom

Dezvoltare digitală pe cea mai mare platformă de transport din Europa

(1)

Există un cuvânt, alcătuit din 12 litere, care este utilizat din ce în ce mai des în sectorul de transport și logistică și care nu mai poate fi evitată de către companii. Acest cuvânt este: „digitalizare“ Este clar că este utilizat tot mai des de către transportatori. Deoarece cu aceasta își pot asigura competivitatea, companiile trebuie să se preocupe din acest moment de optimizarea propriilor afaceri. Furnizorul de servicii IT TimoCom a introdus o nouă funcție pe platforma sa de transport, cu care a înlesnit munca de zi cu zi celor 110.000 utilizatori ai săi: Funcția de încărcare și descărcare a documentelor.

Pur și simplu unic

Anterior așa a funcționat: Persoana a găsit transportul potrivit și s-a născut cu acordul ambilor părți înțelegerea.  Mai trebuia de trimis documentele necesare prin fax sau e-mail.  Era mult de așteptat la aceste documente, care se întâmpla câteodată să nici nu ajungă. A început șirul de telefoane date, cu care s-a pierdut mult timp prețios, și a pus la încercarea și nervile. Acest lucru odată pentru întotdeauna s-a schimbat cu încărcarea unică a documentelor, a declarat company spokesman TimoCom, Marcel Frings: „Cu ajutorul funcției de încărcare și descărcare a documentelor integrată în indexul transportatorilor este posibilă ca documentele des utilizate, cum ar fi de exemplu licența, antetul sau asigurarea de transport să fie încărcate în profilul propriu al firmei și să fie accesibile în acest fel pentru toți utilizatorii TimoCom. Nu mai este necesară trimiterea documentelor prin fax sau e-mail. Pe lângă economisirea de timp mai are un alt mare avantaj:  Utilizatorii își pot mări competivitatea lor cu ajutorul documentelor sale încărcate, deoarece dacă au un profil personal mai transparent și detaliat au șansă mai mare pentru încheierea tranzacției. 

 

Siguranță și vizibilitate

Mai ales în cazul schimbării de date digitalizate nu vrem să ne uităm de protecția datelor. Cu aceasta ne întâlnim des în cazul serviciului de mesagerie deschisă sau trimiterea de e-mailuri. Datele utilizatorilor TimoCom în funcția de încărcare a documentelor sunt în siguranță conform prevederilor protecției de date, dat fiind faptul că aceste datele cad sub incidența prevederilor legii germane de protecția datelor și stocarea documentelor este întotdeauna sigură și codificată. De asemenea, dvs. decideți dacă documentele încărcate vor fi vizibile pentru ceilalți utilizatori sau nu. În cazul în care am ales ca documentele să fie vizibile, utilizatorii platformei de transport au posibilitatea de a le vizualiza sau descărca.

 

Ceea ce este încă vizibil: TimoCom a depus bazele digitalizării. Acum ceea ce mai trebuie făcut de către mai mult de 36.000 utilizatori se poate defini într-un cuvânt cu 10 litere: Încărcarea!

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină