22.10.2013

Mai multe oferte pe bursa TimoCom

Firma din Düsseldorf este mult mai mult decât un furnizor de bursă de transport

(2)

Düsseldorf, 22.10.2013. Firma TimoCom are noi numere impresionante, fiind printre altele furnizorul bursei de transport TC Truck&Cargo®. Iar numerele arată că: Cine vrea să fie eficient și să rămână activ în branșa de transport, vine la TimoCom. În același timp: Firma TimoCom nu oferă doar o bursă de transport, ci și multe alte beneficii.

Düsseldorf, 22.10.2013. Firma TimoCom are noi numere impresionante, fiind printre altele furnizorul bursei de transport TC Truck&Cargo®. Iar numerele arată că: Cine vrea să fie eficient și să rămână activ în branșa de transport, vine la TimoCom. În același timp: Firma TimoCom nu oferă doar o bursă de transport, ci și multe alte beneficii.

Ceva absolut fenomenal: Zilnic până la 450.000 de oferte de transport și de marfă pe bursa de transport TC Truck&Cargo®! Astfel, firma TimoCom intră în noi dimensiuni și demonstrează din nou poziția sa unică printre platformele de acest gen. „Bineînțeles, ne bucurăm foarte mult, că putem să informăm clienții noștri despre evoluția pozitivă a ofertelor de transport și de marfă pe bursă“, a spus Dl. Marcel Frings, Chief Representative la firma TimoCom, „Noi vedem această creștere fiind rodul muncii noastre, pe care le-am făcut cu scopul de a dezvolta produsele noastre. Așa am reușit să dezvoltăm și clientura noastră europeană.“ TimoCom a atins încă un record, și anume: are deja 100.000 de utilizatori activi, care folosesc bursa de transport - dar totodată și celălalte servicii ale firmei.

Servicii adiționale, de cele mai multe ori fără cost suplimentar
Dacă ne uităm la serviciile oferite de firma TimoCom, putem da seama că firma oferă un serviciu full-service pentru branșa de transport. Aplicația TC Truck&Cargo® fiind pimul pe lista serviciilor. În această bursă este integrată gratuit bursa spațiilor de depozitare, începând cu septembrie 2012, care oferă spații de depozitare în întreaga Europă.
Și dacă n-ar fi deajuns: TimoCom oferă trei produse, la care se mai adaugă diferite aplicații, care pot fi folosite gratuit și numeroase servicii. Serviciile suplimentare facilitează munca de zi cu zi, în plus avem încă o noutate.
Este vorba de noua noastră aplicație TC eMap®, harta interactivă cu soluție de urmărire. TimoCom nu este doar o bursă de transport, ci oferă și o platformă de urmărire. În TC eMap® clientul are și posibilitatea de a calcula ruta aleasă. Datorită colaborării cu Nokia, aplicația conține harta cea mai extinsă, inclusiv informații de satelit și cele de trafic.
Platforma contractelor pe termen lung, TC eBid® este deja timp de patru ani activ pe piață. Cine caută transport regulat și pe termen lung, trebuie doar să intre în aplicație. Astfel, sunt publicate peste 20.000 de oferte de transport pe termen lung.

Omul și tehnologia IT
Pentru a răspunde cerințelor tot mai mari asupra performanței IT, firma are planuri deja și pentru viitor. Din motive bune: „Suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de companiilor de transport și logistică din întrega Europă. Nu numai pentru clienții noștri, dar și pentru noi înșine ar fi catastrofal dacă dintr-o dată nu ar fi accesibilă platforma TimoCom. Astfel, dezvoltările făcute merită orice efort. În ultimele 12 luni, produsele noastre erau accesibile 99,56% – în această valoare sunt calculate și întreținerile planificate!“, a declarat Dl. Frings.

Dar numărul de utilizatori nu a crescut exclusiv datorită dezvoltărilor IT. Și echipa de serviciu relații cu clienți a primit noi colegi, pentru a putea răspunde în timp la întrebările clienților și pentru a putea rezolva rapid problemele. Asta înseamnă că, 54 de persoane în Germania, Polonia, Ungaria și Republica Cehă, stau la dispoziția clienților noștri și răspund zilnic la 2.000 de apeluri. Asta înseamnă în jur de 40.000 de apeluri pe lună.

Deci, TimoCom prezintă niște numere într-adevăr impresionante; un rezultat, care pune un zâmbet pe fața tuturor clienților firmei. Dar mai arată și faptul că, firma TimoCom este un partener de încredere în procesul de afaceri. Astfel rezultatul final arată valori excepționale: Ultimul sondaj arată că 94,3% dintre clienți sunt mulțumiți pe deplin  cu serviciile oferite de TimoCom.

Pentru mai multe informații despre produsele oferite de TimoCom, vizitați pagina: www.timocom.ro.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină