06.09.2016

Noua funcție în platforma de transport

TimoCom prezintă în cadrul IAA noutatea anului

(4)

Pentru furnizorul de servicii IT TimoCom optimizarea platformei de transport primește cea mai mare prioritate. În ziua de azi, în perioada Logistik 4.0., în branșele de transport și logistică, tematica ca automatizare, networking și digitalizare au mare importanță. Aceste dezvoltări au stimulat echipa TimoCom la o mentalitate inovativă, pentru a putea menține poziția sa pe piață și în viitor. Tocmai din acest motiv s-a creat noua funcție TimoCom. Exact la deschiderea expoziției IAA va prezenta firma inovația exclusivă. În perioada de 22-29 septembrie 2016, se va organiza expoziția IAA, în Hannover, pentru cei interesați în transport și logistică.

"Mottoul TimoCom din acest an în IAA este: 'Ideile noastre sunt motoarele noastre' Cu inovația noastră continuăm și la expoziție transformarea digitală al platformei TimoCom și menținem pregătiți clienții noștri pentru Logistik 4.0 - a afirmat reprezentantul șef al TimoCom-lui, Marcel Frings.

 

 

Vă invităm cu drag la standul nostru

Echipa TimoCom va prezenta în clădirea 13, la standul C32, cea mai nouă funcție a celei mai mari platforme de transport, cu care va înlesni viața de afaceri de zi cu zi pentru cei 110.000 utilizatori proprii.

Echipa va sta la dispoziție, în caz de eventuale întrebări,  putând prezenta pentru vizitatori noua funcție, precum și platforma.

Vizitarea standului TimoCom este inevitabilă atât pentru cărăuși, cât și pentru case de expediții sau furnizori de transport și logistică.

Invităm pe toți implicați în transport, care pot fi prezenți personal la fața locului la o convorbire cu echipa, despre  succesurile de afaceri  sau la o consultație cu TimoCom.

În acest an, va fi introdusă pentru prima oară, în cadrul expoziției IAA  portalul networking Match & Meet.

Cu ajutorul acestuia pot participanții să intre în contact  între ele, chiar înainte de expoziție și a stabili o întâlnire la stand.

Și TimoCom a făcut o înregistrare la portal ca și expozant. Aceasta este o oportunitate bună pentru a lua legătura cu furnizorul de servicii IT înainte de începerea expoziției.

 

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină