12.04.2017

Noul Service-Blog informează utilizatorii

Idei & sugestii pentru platforma de transport în TimoCom Update Pool

(2)

Dispeceri, case de expediții și transportatori utilizează zilnic platforma de transport, pentru a căuta sau oferi spații de depozitare și încărcături. Cu toate acestea, mulți cunosc numai o parte dintre oportunitățile oferite de funcțiile platformei. Așadar pierd șansa de a-și maximaliza șansele afacerii. Vă va ajuta Service-Blogul „Update Pool“ de la TimoCom.

Cine utilizează platfoma de transport în așa fel încât reușește să exploateze toate potențialele, o să economisească mai mult timp și o să inbunătățească și cifra de afaceri. De aceea am creat Service Blog-ul TimoCom, pe „Update Pool“. Pe această pagină, furnizorul de IT prezintă toate noutățile și, de asemenea, găsiți modalitățile utilizării de bază a platformei de transport. Pe lângă print screen-urile prezentate pas cu pas, se poate accesa si prezentarea aplicatiei într-o scurta descriere video. Denumirea funcției, „Update Pool“ , include și obiectivul Service-Blogului, conform părerea lui Gburek: „Pagina este un bazin al informațiilor importante pentru utilizarea platformei de transport, care este în folosul utilizatorului pentru a putea fi la zi.

Propunerile-top al clienților în program

Noutățile se nasc  mai mult din propunerile clienților TimoCom. În acest fel pot să fie activi în personalizarea instrumentului lor de muncă. Să fie vorba despre posibilitățile de căutări mai precise, planificare de rute mai bune sau de propuneri: cu informațiile suplimentare oferite de Update Pool, utilizatorii TimoCom pot realiza mai ușor, mai rapid și mai sigur operațiunile lor de transport. De exemplu, transportatorii și producătorii pot sa facă ofertele lor de transport mai precise, cu furnizarea tuturor locurilor de încărcare și descărcare. Așadar transportatorul va știe direct dacă poate sau nu, să efectueze transportul. Va putea economisi timp fără întrebări inutile prin telefon și va putea găsi mai rapid oferta corespunzătoare.


Pe lângă mai mult de jumătate de milioane de oferte de transport și marfă, care se pot găsi zilnic pe platforma de transport, această mică precizare poate însemna un uriaș ajutor. O altă noutate - care a fost inspirată tot din propunerile clienților - ar fi, ca ofertele de transport și marfă pot fi setate pe o dată concretă sau pe o anumită perioadă. Așadar, cu restrângerile de căutare se pot planifica cu o săptămână înainte. Eliminând astfel cererile consumatoare de timp și individualizate.

Noutăți, funcții, modalități de utilizare - toate într-un singur loc

Aici se pot găsi noile funcții, precum și modalitatea în care pot fi utilizate. Urmăriți regulat ca client instrucțiile scurte și clare pe updatepool.timocom.com.

Mai multe informații despre TimoCom găsiți pe www.timocom.ro și updatepool.timocom.com

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină