08.01.2015

O legătură puternică datorită TC Conect

Combinex B.V. economisește timp și bani cu soluțiile Business TimoCom

(2)

Pentru branșa de transport și logistică, cifrele sunt în creștere. Cei care doresc să se implice cu succes în comerțul internațional globalizat, au nevoie de un concept inteligent și durabil. Prin urmare, mulți întreprinzători se bazează pe flexibilitate, eficiență și rapiditate. La fel și compania olandeză Combinex B.V, care a reușit să opereze flota internațională la capacitate maximă. Deoarece transportatorul specializat în transporturi europene utilizează interfața TC Connect de la TimoCom, acesta a putut efectua o conexiune între programul de spediție TMS I-Teq și bursa de transport TC Truck&Cargo®. Cu ajutorul interfaței de programare TimoCom, ofertele de transport și marfă sunt transferate automat din programul de spediție pe bursa de transport.  Astfel economisind timp și bani pentru compania de transport.

Interfața simplifică munca zilnică a disponenților


Combinex B.V. este unul dintre cei mai importanți speditori din Olanda și organizează transporturi în toată Europa – indiferent dacă este transport rutier, aerian sau maritim. De la comanda prin scrisoare de trăsură CMR, până la asigurare și prelucrarea vamală – Combinex se preocupă de toată gama a lanțului de aprovizionare atât pentru încărcare parțială cât și încărcare completă. Cei 40 de angajați oferă zilnic în limbi multiple, servicii de transport optime, astfel, dezvoltând constant rețeaua internațională. Prin munca intensivă și colectivă cu TimoCom și prin integrarea TC Connect, compania de transport a putut accesa mai rapid ofertele de transport al speditorilor Cu ajutorul interfeței, disponenții trebuie să introducă doar o singură dată ofertele de marfă în programul interior de spediție – reintroducerea datelor pe bursa de transport, precum suprastructura, nu este necesară.  „De obicei, angajații reacționează rapid, făcând astfel munca mai ușoară și derularea transportului mai rapid“, apreciază Hans de Visser, Manager operații la Combinex B.V., însumând punctele. Compania are interfața conectatő cu bursa de transport din August 2014 și apreciază această formă de optimizare a procesului. „Am dorit să reacționăm rapid pe piață și să profităm de fiecare oportunitate, pentru a ușura munca zilnică a disponenților noștrii“, precizează Visser.

Automatizarea mărește șansele pe piață

Ca și unu dintre cei mai mari ofertanți de marfă pe TimoCom și unul dintre cei mai importanți speditori din Țările de Jos cât și din toată Europa, Combinex a avut demult  dorința de automatizare în prim-plan. „Între timp, ne ocupăm de mai multe sute de comenzi pe zi, acesta fiind o preocupare de înțeles“, susține Marcel Frings, șef reprezentativ TimoCom. „Suntem mulțumiți că oferta utilizării a fost imediat convingător“, mai precizează Frings. Combinex B.V. spunea deja din 2006 de încrederea s-a în bursa de transport TimoCom. Am găsit în TimoCom un partener de lungă durată și de încredere, care oferă flexibilitate suficientă prin diversitatea ofertelor, chiar și pentru ofertele pe termen scurt“, apreciază de Visser. Adițional, clienții TimoCom au acces la peste 33.000 furnizori de transport internaționali „Încrederea este pe primul loc pentru noi, astfel lucrăm împreună cu până la 150 de companii de transport și suntem în permanentă căutare pentru parteneri de afaceri atractivi“, menționează de Visser. TimoCom iese în evidență cu standardul înalt de calitate. Marcel Frings dorește o colaborare continuă apropiată și de succes. El este convins că: „Și alte companii pot profita din soluțiile noastre de Business.“

Mai multe informații despre TimoCom și Combinex B.V găsiți la www.timocom.ro și www.combinex.eu

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină