17.12.2013

Ofertele de pe piața europeană a transporturilor într-o singură aplicație!

TimoCom are multe actualizări pentru aplicația Barometrul de transport

(1)

Düsseldorf, 17.12.2013 – De ceva timp, puteți obține Barometrul de transport TimoCom ca App pentru smartphone-ul Dvs. Acum, aplicația a fost actualizată, și conține multe funcții noi. Iar acum – aplicația Barometrul de transport TimoCom este disponibil complet gratuit!

După pornirea aplicației, veți observa imediat: Am făcut schimbări majore. Un exemplu: relațiile pentru care raportul actual de oferte de transport și marfă este afișat.  Numărul opțiunilor, care pot fi alese a fost extins. Astfel, acum este posibil să vizalizați ofertele dintr-o țară spre o altă țară anume, și asta pentru toate relațiile. În versiunea anterioară a fost doar posibilitatea de a reprezenta raportul dintr-o țară spre toate țările europene.

 

Tendința transporturilor integrată
O funcție absolut nouă este cea de a vizualiza istoricul. În versiunea actualizată a Barometrului de transport TimoCom, valorile procentuale din ultimii trei ani sunt afișate în forma unor grafice. Cei care au aplicația, pot evalua chiar și în momentul negocierilor situația acutală a pieții, astfel pot opta la transporturi pe termen lung.
Cu aplicația Barometrul de transport TimoCom, utilizatorii au toate informațiile necesare, iar aplicația oferă statistici și grafice de date. În rubrica de știri, puteți citi informații utile din branșă – indiferent unde vă aflați în lume.

 

Fiți informat despre situaţia pe piaţă
Utilizatorii aplicației Barometrul de transport au acces direct la datele, care sunt disponibile pe TimoCom, o bursă paneuropeană și lideră pe piața europeană. Acest lucru face posibil ca până la 450,000 de camioane libere şi de marfă de la 100,000 de utilizatori în fiecare zi pentru să fie analizate pentru Barometrul de transport şi transferate în timp real pe receptorul telefonului. Astfel, cu ajutorul unei mici aplicaţii a unui instrument puternic, utilizatorii pot răspunde instantaneu la cererea/oferta de mărfuri şi capacități de încărcare.

 

Despre TimoCom
Firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH a fost înfiinţată în 1997 şi oferă servicii IT pentru firmele implicaţi în activitatea de transport. În câţiva ani, TimoCom a evoluat de la start-up la o întreprindere mijlocie. Cu o echipă internaţională, TimoCom oferă două platforme europene: TC Truck&Cargo®, bursa de transport paneuropeană şi TC eBid®, platforma online de licitare pentru contracte pe termen lung.

Pe bursa de transport TC Truck&Cargo® sunt introduse ofertele de transport şi marfă. TC eBid® este special creat pentru producători şi cei din industria de comerţ sau şpediţie şi îi ajută în căutarea contractelor pe termen lung.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină