03.08.2016

Platforma de postare a tenderilor de la TimoCom a primit certificatul de calitate de la BME

Ofertele pe termen lung premiate

(2)

În data de 24.06.2016 platforma de postare a tenderilor de la TimoCom a fost din nou recunoscută cu certificatul de calitate „Frachteneinkauf“ de la BMEnet GmbH. Pentru a patra oară consecutiv platforma online de postare a tenderilor de la TimoCom a trecut cu succes evaluarea calității făcută de către asociația de specialitate.  TimoCom Soft– und Hardware GmbH este în continuare o companie certificată  în cadrul ˝Software und Plattform“ și poate asigura o platformă de transport de calitate.

Ofertele de tenderi pe termen lung și avantajele dumneavoastră

În cadrul platformei de transport Timocom, producătorii la fel ca și casele de expediție oferă contracte pe termen lung furnizorilor de servicii de transport din întreaga Europă.  Ei au acces la o rețea formată din mai mult de 36.000 de firme verificate. Datorită ofertelor regulate clienții TimoCom pot câștiga oportunități de afaceri suplimentare, capacitățile de utilizare a flotei pot fi  mai bine utilizate datorită planificării sigure. Mai mult, funcția de postare a tenderilor este un instrument folositor pentru determinarea prețurilor pieței și analizarea propriei afaceri. Contractele pe termen lung cresc eficiența în cadrul industriei transporturilor.

Certificarea BMEnet este certificarea calității verificate continuu.

BMEnet GmbH oferă certificări de calitate pentru soluțiile și platformele integrate, oferind soluții optime pentru logistică. Evaluarea se bazează pe o listă neutră de criterii cu cerințe bine definite. Acreditarea și sigilile de calitate crează o piață transparentă și de încredere când este vorba alegerea unui furnizor de software.
Utilizatorii au certitudinea că achiziţionează un software cu standarde de calitate verificate. Furnizorii certificați, pe de altă parte, au dovada calității produselor lor.

Mai multe informații despre TimoCom și BME găsiți pe www.timocom.ro și pe www.bme.de.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină