09.05.2017

TimoCom cu o nouă aplicație TC Transport Order®

Platforma de transport devine o platformă de tranzacționare

(4)

Secretul a fost dezvăluit: TimoCom extinde cea mai mare platformă de transport din Europa cu o aplicație nouă! După lansarea din vară, TC Transport Order® va face posibil pentru cei peste 120 000 de utilizatori TimoCom să efectueze tranzacții digitale prin intermediul platformei. Odată cu această realizare TimoCom creează pentru clienții săi o plusvaloare esențială în ceea ce privește optimizarea digitală a proceselor.

Prin noua aplicație partenerii comerciali își vor derula pentru prima dată comenzile de transport direct în cadrul platformei TimoCom, iar ca urmare integrarea digitală în rețea dintre beneficiari și prestatori va deveni semnificativ mai eficientă. Introducerea aplicației TC Transport Order® și-a adus un aport important la dezvoltarea digitală a platformei de transport. Pentru clienții noștri aceasta înseamnă, înainte de toate, o economisire semnificativă de timp  și o reducere a costurilor de procesare datorită prelucrării digitale și evitării fracționării mediilor”, explică dl Gunnar Gburek, TimoCom Company Spokesman.

Solicitați transporturi pe cale digitală și administrați comenzile centralizat


Prin funcția de solicitare de oferte de transport din TC Transport Order® este posibil ca beneficiarii să solicite oferte de transport în paralel de la mai mulți parteneri – în timp real și la prețurile curente. Dintre toate ofertele primite este foarte simplu să o alegeți pe cea optimă. Prestatorii potențiali au șansa la mai multe comenzi prin solicitările concrete primite. Comanda este derulată apoi printr-o ”strângere de mână digitală” în TC Transport Order®. Acolo ambii parteneri au o imagine de ansamblu asupra tuturor comenzilor de transport și a statutului acestora. Comenzile pot fi administrate oricând centralizat în platforma TimoCom pentru organizația proprie. În plus, utilizatorii TimoCom vor primi notificări referitoare la evenimente relevante pentru ei – de asemenea direct, în cadrul platformei de transport.

De la începutul lunii iulie TC Transport Order® va optimiza procesele comerciale între transportatori, casele de expediții și firmele care au marfă de transportat și va reprezenta o înnoire în munca de zi cu zi din platforma de transport TimoCom.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină