03.04.2018

TimoCom cu rezultate record în anul 2017

Cea mai mare platformă de transport din Europa își continuă cursul de creștere

(1)

Platforma de transport TimoCom şi-a continuat cursul de creştere în anul fiscal 2017.  Cu 90,7 milioane de transport şi marfă (2016: 68,3 milioane), compania IT de la Erkrath anul trecut a înregistrat un nou record în numărul de oferte online. Aproximativ pentru 1,4 miliarde de tone de mărfuri au fost date oferte în 2017, prin platforma din Europa.

TimoCom cu rezultate record în anul 2017: cea mai mare platformă de transport din Europa își continuă cursul de creștere

Numărul de utilizatori care gestionează transporturile digital prin intermediul platformei IT este mai mare cu 127.000, în comparație cu anul precedent (2016: 110.000). Încasările au crescut cu 5,7 milioane de euro, până la 67,9 milioane de euro, în 2017. Astfel, compania fondată în 1997 a reuşit să obțină cele mai bune vânzări din istoria sa. Compania numără peste 40.000 de clienți (2016: 36.000) la momentul de faţă.

Purtătorul de cuvânt al companiei TimoCom Gunnar Gburek, este de părere, că motorul dezvoltării constă în situația economică bună continuă și digitizarea din ce în ce mai mult a afacerilor de transport din Germania și Europa.

 


 "Companiile de transport, precum și  de industrie și de comerț, îşi pot găsi partenerul de transport potrivit doar cu câteva clickuri - și invers.

 


  Din ce în ce mai mulți clienți folosesc soluțiile IT ale platformei noastre pentru a răspunde în mod flexibil unei game largi de nevoi de transport, facilitând astfel gestionarea mai eficientă a afacerii lor ", spune Gburek.

Aşadar în anul 2017, TimoCom a dezvoltat platforma sa de transport cu noua aplicaţie „TC Transport Order®“.


 Această aplicație le oferă companiilor posibilitatea de a-și prezenta ofertele de transport către mai mulți transportatori simultan, pentru a solicita prețuri și pentru a plasa comenzi - fără discontinuitate în mass-media.


 De la lansarea pe piață în iulie 2017, au fost deja trimise12.900 de comenzi de transport.


 Datorită "Strângerii de mână digitale" în procesarea comenzilor, s-au născut numeroase afaceri de succes în domeniul transporturilor.

 

Numărul sistemelor telematice conectate, toate combinate în platforma de transport TimoCom, a crescut cu 30, la peste 230 de furnizori, în anul 2017.

 


 În plus, clienții au posibilitatea de a transfera și procesa datele  de la partenerii de transport pe termen scurt  printr-o interfață, în propriul sistem de gestionare, pentru a spori calitatea serviciilor și satisfacția clienților în efectuarea comenzilor de transport.


 "Astăzi, oferim toate funcțiile necesare transportului pentru a spori vizibilitatea în lanțul de aprovizionare", spune Gburek, comentând extinderea continuă a platformei de transport.

 

Pentru a face loc creșterii, în această vară TimoCom se va muta într-o clădire extinsă la sediul său, din Erkrath.

 


 În acest sediu și în alte trei reprezentanțe din Polonia, Republica Cehă și Ungaria se numără mai mult de 460 de angajați (2016: 400) din 34 de națiuni, datorită dezvoltării celei mai mari platforme europene de transport.

 


 

Mai multe informații despre TimoCom pot fi găsite la  www.timocom.ro

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină