09.04.2013

TimoCom dezvoltă aplicația TC eMap® cu funcția de Tracking.

Un nume deja cunoscut cu un conținut absolut nou!

(1)

Düsseldorf, 2013-04-08. Firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH face dezvoltări majore. La sfârșitul anului trecut, pe lângă bursa de transport paneuropeană TC Truck&Cargo®, am lansat pe piață bursa europeană pentru spațiile de depozitare. Anul acesta, în luna iunie o să lansăm încă o noutate, și anume: firma a prelucrat complet harta interactivă TC eMap® și a dezvoltat funcția de Tracking.

Mici dezvoltări, care par să fie nesemnificative devin senzație! Pentru prima oară, în aplicația TC eMap®, se pot vedea date primite de la sisteme telematice generale, folosite de clienți. Astfel clienții TimoCom au posibilitatea de a urma nu numai camioanele proprii dar și cele străine. Anterior era necesar să folosiți mai multe aplicații, dar acum furnizorii de servicii telematice sunt rezumate într-o singură aplicație. Rezultatul fiind: nu mai trebuie să dați telefoane lungi și obositoare.

O soluție cuprinzătoare
Cu ajutorul aplicației dezvoltate, TC eMap,® firma TimoCom oferă o soluție ”All-in-one” pentru clienții săi. Firma din Düsseldorf are trei platforme, care oferă soluții pentru piața de spot, pentru piața contractelor pe termen lung dar și pentru piața depozitelor. Iar, acum aplicația TC eMap® devine mai eficientă. Astfel, ea conține nu numai funcția nouă de urmărire dar menține și funcția de calculare a rutelor și a costurilor de transport. Acest pachet cuprinzător transmite mesajul următor: Cine dorește să fie eficient pe piața de transport și logistică, nu trebuie să facă altceva decât să devină client TimoCom.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină