07.08.2018

TimoCom pentru a 10-a oară a câștigat premiul ETM: Best Brand 2018

Platforma de transport TimoCom vă ajută în digitalizare

(4)

Este o aniversare și o onoare foarte specială: Specialistul IT TimoCom a participat la ceremonia oficială de premiere ETM, la data de 21 iunie, unde pentru a 10-a oară i-afost acordată premiul pentru cel mai bun brand în categoria "Bursa de Transport". Astfel, furnizorul celei mai mari platforme europene de transport continuă să-și scrie povestea de succes, care a început în 1997. Primul produs TimoCom, bursa de transport,  este o componentă importantă a platformei de transport, care a fost dezvoltată constant de-a lungul anilor și oferă acum diverse aplicații pentru a face față întregului proces de transport.

Anul acesta, premiul a fost preluat de către purtătorul de cuvânt al companiei TimoCom, Gunnar Gburek, în Stuttgart. Subiectul discursului său a fost digitizarea în cadrul industriei logistice, precum și dezvoltările TimoCom:

„Acest premiu, acordat pentru a 10- a  oară în rând, ne arată că platforma de transport TimoCom satisface nevoile clienților săi în mod constant, totodată integrarea interfețelor înseamnă cea mai importantă sarcină de-a lungul digitalizării.

 

 


 Mulțumim tuturor cititorilor ETM pentru acest vot de încredere reînnoit, ceea ce pentru noi este nu numai o confirmare, dar, mai presus de toate, un stimulent pentru a obține un pic mai bun în fiecare zi ".

 

Această premiere ETM își distinge angajamentul față de dezvoltarea de produse și servicii inovatoare pentru industria de transport și logistică. Așadar TimoCom s-a dovedit a fi un pionier al soluțiilor inovatoare, răsplătit de cititorii editurii  ETM, cum ar fi eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell și FERNFAHRER, cu un vot de peste 30%.

 

 

Mai multe informații despre TimoCom găsiți pe www.timocom.ro

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină