18.07.2016

TimoCom premiat cu Cel mai bun Brand pentru a 8-a oară

Compania de IT din Erkrath a câștigat conform alegerilor cititorilor editurii ETM la categoria ˝Burse de transport ˝.

(1)

Este deja oficial: TimoCom a fost din nou premiat ca ˝ Cel mai bun Brand ˝în categoria ˝Burse de transport˝. Cititorii revistelor germane Lastauto Omnibus, Trans aktuell și FERNFAHRER votează anual  cele mai bune  mașini comerciale și cele mai bune branduri. Premiul anual a fost creat de editura ETM pentru a onora eforturile în dezvoltarea produselor și serviciilor pentru industria transportului. Directorul de Marketing Christof  Thesinga a preluat premiul la ceremonia festivă din Stuttgart, Germania:˝Premiul ˝Cel mai bun Brand˝este și va fi o mare onoare pentru noi. Este o confirmare a faptului că dedicarea noastră a meritat. Totodată este sigur și faptul că  comunicarea directă cu clienții noștri este răsplătită˝.

Clar și transparent

Unul dintre motivele pentru care a fost votată compania de It, conform Thesinga, este comunicarea directă cu clienții proprii. Zilnic intră în legătură mai mult de 50 de angajați din diverse țări cu 2000 de utilizatori TimoCom, discutând despre funcții ale platformei sau răspunzând la întrebări legate de transport. În ceea ce privește media socială pagina de facebook TimoCom a devenit principalul canal de comunicare, făcând posibil contactul cu clienții în timp real.  „Nimic  nu este mai convingător decăt un răspuns direct și personal la feedback”, a explicat expertul de marketing. „Echipa noastră social-media cere în mod regulat feedbackul clienților noștri în legătură cu platforma noastră de transport.”

 

Această formă de comunicare este important nu numai pentru clienții noștri, făcând parte din politica firmei, astfel fiind esențial si pentru angajații companiei. Nu este de mirare că un angajat TimoCom a promis că va sări dintr-un turn de sărituri, de la 5 metri, îmbrăcat în costum, în cazul în care vom fi premiați din nou. Puteți fi sigur că se va ține de promisiune și va sări- convingeți-vă pe pagina de facebook TimoCom.

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină