10.08.2012

TimoCom prezintă o nouă dezvoltare

Furnizorul bursei de transport își extinde portofoliul la Expoziția IAA

(1)

Düsseldorf  /  Hannover,  2012-08-10.  Desigur, târgurile comerciale sunt un focar de inovare şi de noi produse.  Așa o să fie  și anul acesta, la  „Expoziția IAA 2012“ care va avea loc în data de 20.09.2012 - 27.09.2012, la Hannover.  La nivel mondial expoziția pentru mobilitate, transport şi logistică, lider pe plan european, este decorul perfect și pentru TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Atunci o să fie prezentată publicului aplicația cea nouă a firmei TimoCom.

A venit timpul pentru ceva nou
Fiind furnizorul bursei de transport, lider pe piața europeană, TC Truck&Cargo®, și platforma de licitare TC eBid®, firma TimoCom a dezvoltat două platforme esențiale pentru transportul de zi cu zi. ”Dorim să prezentăm ceva nou, ca să rămânem și în continuare lider pe piața europeană”, spune Dl. Marcel Frings, Chief Representative al firmei. ”Nu vă pot oferi detalii înainte de Expoziția IAA. Dar cea ce pot să vă spun, este că: Industria de transport are nevoie de această dezvoltare, iar TimoCom o oferă!”

Mai multe detalii o să vă oferim la  conferința de presă, care o să aibă loc la Expoziția IAA.  Acesta  o să aibă loc miercuri,  în data de 19-09-2012,  la ora  10.30, sala 17, Convention  Center,  Hannover.  Vizitatorii o să aibă posibilitatea de a experimenta personal inovația firmei TimoCom.  Din acest motiv, toți cei interesați, sunt invitați la standul  19 C,  în  hala  13 pentru a proba aplicația nouă, dar și cele deja bine cunoscute, programul TC  eBid® și  TC  Truck&Cargo®.  Din acest motiv, o să fie disponibile mai multe stații de lucru, iar colegii noștri o să vă răspunde la întrebările Dvs.  La expoziție, puteți afla toate detaliile necesare pentru a primi un test gratuit, timp de patru săptămâni.

Ambasadorul transportului de marfă o să fie pe loc
Nu mai este secret faptul că, TimoCom a inițiat campania Ambasadorul de transport®. Sub sloganul ”Să ne înțelegem mai bine pe drumuri”, în contextul campaniei pentru un trafic mai prietenos, firma TimoCom încearcă să atragă atenția asupra unui trafic mai sigur și maiconștient. Ambasadorul transportului® o să fie și el chiar de la începutul Expoziției IAA, la Hannover. La standul  P32 îl puteți vizita. Aici o să puteți vedea personal camionul TimoTruck. Un camion special, Freightliner Classic XL, 2005 care este alături de Ambasadorul transportului de marfă ® de la începuturi.

Dacă nu o să fiți alături de noi, la Expoziția IAA, mai multe informații găsiți pe pagina www.timocom.com și pagina www.transportbotschafter.de.  Acolo găsiți mai multe informații despre Ambasadorul transportului de marfă și despre serviciile oferite de către TimoCom. 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină