22.01.2021

1 milion de oferte într-o singură zi Bursa de transport de la TIMOCOM realizează un nou record

Un nou record în Smart Logistics System – un număr mare de factori duc la un maximum de oferte

1 milion de oferte într-o singură zi Bursa de transport de la TIMOCO

În 15 decembrie 2020 au fost introduse un milion de oferte de mărfuri pentru transportat și capacități de transport în Smart Logistics System de la TIMOCOM. Această valoare reprezintă un nou record, numai cu puțin înainte de un nou lockdown. Niciodată nu au existat în bursa de transporturi atât de multe oferte într-o singură zi.

Bursa de transport de la TIMOCOM a înregistrat săptămâna trecută un nou record: 1 milion de oferte de mărfuri pentru transportat și capacități de transport. Această valoare reprezintă un nou record, numai cu puțin înainte de un nou lockdown. Niciodată nu au existat în bursa de transporturi atât de multe oferte într-o singură zi.

Un număr mare de oferte într-un sezon puternic în mod tradițional

 

Diverși factori pot fi cauza numărului mare de oferte de mărfuri pentru transportat și capacități de transport. Anul trecut, cu puțin înainte de Crăciun, s-au înregistrat niveluri de vârf în sistem. În plus față de variațiile sezonale, au intervenit lockdown-ul și Brexitul ca posibili factori de creștere. Deja din martie s-au înregistrat valori ridicate ale ofertelor, înainte de primul lockdown la nivel național. Scenariul unui No-Deal-Brexit, cu o puternică aprovizionare în UK, contribuie de asemenea și se corelează cu o evoluție similară din primul trimestru al anului 2019

 

Până acum nivelul maxim pentru o zi a fost de până la 750 000 de oferte internaționale de mărfuri pentru transportat și capacități de transport. După ce în 15 decembrie 2020 fost atins recordul de un milion, numărul ofertelor s-a menținut în mod constant peste acesta. Cifrele din Smart Logistics System arată din nou cât de mult reflectă logistica situația curentă din economie.

„Acest nou record ne arată și că suntem un partener important pentru clienții noștri, indiferent de cât de dificile sunt timpurile în care trăim. Urmărim în continuare să asigurăm calitatea în firmă și securitatea rețelei noastre. Aceste aspecte au întotdeauna cea mai mare prioritate pentru noi”, spune Tim Thiermann, Managing Director la TIMOCOM.

 

Despre Bursa de transporturi:

Bursa de transporturi face parte din Smart Logistics System de la TIMOCOM, un sistem de asistență digitală în domeniul logisticii. Acesta constă din aplicații inteligente, prin care procesele de transport și logistice pot deveni mai agile și mai eficiente. Printre aceste aplicații se numără și Bursa de transport, în care sunt publicate zilnic până la 750 000 de oferte de capacități de transport și mărfuri pentru transportat. Prin aceasta cele peste 45 000 de firme verificate nu numai că pot să-și extindă rețeaua proprie de potențiali parteneri de afaceri. Prin intermediul Bursei de transport pot să găsească și comenzi de la parteneri noi, să le accepte și să ofere flexibilitate cu ajutorul sistemului, pentru a se adapta cerințelor curente ale pieței.

 

Mai multe informații despre TIMOCOM pot fi găsite la www.timocom.ro.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină