skip navigation

Toate interfețele din sistemul nostru

Interfețele sunt mai importante ca oricând în industria transporturilor și a logisticii. Acestea accelerează procesele de lucru și le fac mai eficiente. TIMOCOM oferă, de exemplu, interfața Bursă de transport. Cu ajutorul acesteia puteți ca din software-ul logistic intern al firmeimărfuri pentru transportat și spațiu de încărcare în bursei de transport din Smart Logistics Systems de la TIMOCOM. Nu mai este necesară introducerea datelor de două ori consecutiv, nu mai este discontinuitate în mass-media. Puteți accesa mai mult de 50.000 de parteneri de afaceri potențiali și puteți economisi timp și costuri.

Bursă de transport

Prin interfața noastră Bursa de transport puteți ieși din software-ul de logistică intern și accesa bursa de transport prin Smart Logistics System de la TIMOCOM.

Aflați mai multe >

Comenzi de transport

Cu ajutorul interfeței Comenzi de transport puteți trimite și primi simplu și ușor comenzile de transport către și de la Smart Logistics System de la TIMOCOM.

Aflați mai multe >

Tracking

Interfața Tracking vă permite să urmăriți marfa în propriul software logistic.

Aflați mai multe >
Poveste de succes TIMOCOM, InfPro și Quehenberger

Tripticul logistic: Cooperare pentru implementarea interfețelor inteligente

TIMOCOM și translogica susțin Quehenberger Logistics la automatizarea proceselor de transport

Firma FreightTech TIMOCOM s-a remarcat din 1997 în domeniul logisticii prin inovații deschizătoare de drumuri cu scopul de a optimiza și a automatiza procesele de transport. În paralel cu extinderea continuă a sistemului Smart Logistics System, specialistul în IT și date își dezvoltă în permanență și interfețele, denumite pe scurt API. Printre cele mai importante avantaje oferite de interfețele Bursă de transport, Comenzi de transport și Tracking se numără utilizarea mai eficientă a timpului și creșterea eficienței costurilor și proceselor. De acestea profită toți cei, din peste 50.000 de clienți din Europa, care utilizează sisteme de management al transporturilor, ERP și telematice.

Citește Success Story

Sunteți furnizor de software logistic?

Deveniți partener de intefață și oferiți clienților dvs.

accesul la Smart Logistics System printr-o conectare unică

totul rețea TIMOCOM indiferent de dotarea IT

economisire de timp și funcții avansate pe o singură interfață de utilizator

șansa la noi parteneri de afaceri și comenzile de transport de la firme cunoscute

acționare digitală, și astfel îndeplinirea cerințelor

sus pe pagină