Kefren Express - Povestea de succes

KEFREN logó

O schimbare de generație

 

Cum ați identificat necesitatea unei schimbări de generație la KEFREN Expres?

Nevoia de reînnoire a generațiilor a fost de a asigura continuitatea și dezvoltarea pe termen lung a afacerii noastre de familie. Márk, fiul nostru, se simțea deja matur și pregătit să preia conducerea companiei de la noi. Dorottya, soția lui Márk, a fost, de asemenea, implicată în conducere, astfel încât echipa reprezintă pe deplin generația următoare.

Implicarea unei noi generații poate fi o oportunitate de a inova și moderniza procesele de afaceri. În plus, poate contribui la reînnoirea culturii corporative și la creșterea competitivității pe piață.

Este important să planificăm cu atenție procesul de reînnoire a generațiilor, luând în considerare experiența și capacitățile atât ale generației mai vechi, cât și ale celei noi. Acest lucru face posibilă asigurarea sustenabilității pe termen lung și a viitorului de succes al companiei.

Ce strategii ați folosit în timpul schimbului de generații pentru a menține continuitatea și stabilitatea companiei?

În cazul KEFREN Expres, unde Gyöngyi și Zsolt conduc compania de ani de zile, acum s-au alăturat și tinerii, Márk și Dorottya. Această perioadă interesantă oferă companiei oportunitatea de a aduce idei noi și proaspete.

Pentru ca totul să meargă fără probleme, trebuie reținut câteva lucruri:

-    Schimbul de experiență: Persoanele cu experiență au posibilitatea de a transmite cunoștințele tinerilor. Acest lucru îi va ajuta să fie mai bine pregătiți să intre în noul rol și să mențină continuitatea companiei.
-    Introducere lentă: Nu trebuie să schimbați totul brusc. Încetul cu încetul, tinerii pot fi introduși în lucruri, astfel încât să nu existe confuzie și să lăsăm lor timp să se adapteze.

-    Decizii comune: Toată lumea are un cuvânt de spus și putem construi compania împreună. Acest lucru ajută la atragerea unei noi generații și la menținerea continuității companiei.
-    Stimulați inovația: Ideile noi dau întotdeauna un impuls nou. Să-i încurajăm pe Márk și Dorottya, să aducă lucruri noi și să-i ajutăm să le realizeze.
-    Comunicare deschisă: Dacă toată lumea știe întotdeauna ce se întâmplă, vor exista mai puține neînțelegeri și problemele vor fi mai ușor de rezolvat.

Prin acești pași, ne putem asigura că KEFREN Expres poate trece cu succes la managementul noii generații și că compania continuă să crească și să se dezvolte.

Ce măsuri ați făcut pentru a transmite cu succes conducerea generației următoare?

La KEFREN Expres, ne străduim în prezent să asigurăm un transfer lin al conducerii către generația următoare. Aceasta înseamnă pași concreți:

-    Împărtășirea experiențelor: Gyöngyi și Zsolt îi îndrumă pe Márk și Dorottya și împărtășesc sfaturile lor cu privire la funcționarea companiei.
-    Proiecte comune: Ambele generații lucrează împreună pentru a se cunoaște mai bine și pentru a colabora mai eficient.
-    Comunicare deschisă: Toată lumea comunică împreună, își exprimă punctul de vedere și discută problemele care apar.
-    Obiective comune: Am stabilit ce obiective dorim să atingem și suntem cu toții de acord asupra lor.
-    Încredere: Toată lumea are încredere unul în celălalt și lucrează împreună, ceea ce ne permite să avansăm cu succes.

Cu acești pași, obiectivul este ca compania să continue să funcționeze stabil și ca următoarea generație să preia cu succes conducerea.

Cu ce provocări v-ați confruntat în timpul schimbării generaționale și cum le-ați înfruntatt?

Procesul de schimbare generațională s-a început la KEFREN Expres și este încă chiar în desfășurare. Acest proces a adus cu sine multe provocări pe care le abordăm cu succes, continuând în același timp să avansăm cu dezvoltarea companiei. În timpul acestui proces, atât generațiile mai experimentate, cât și cele mai tinere sunt implicate activ în conducerea și funcționarea companiei. Inovația tehnologică, transformarea digitală și dezvoltarea strategiilor de afaceri sunt părți importante ale acestui proces care vizează asigurarea continuității și creșterii companiei. Deși există provocări și dificultăți, dar cu ajutorul cooperării și angajamentului, suntem încrezători că vom continua această călătorie cu succes și vom face KEFREN Expres și mai bun în viitor.

Ce lecții ați învățat din procesul de schimbare a generațiilor și ce sfaturi ați da altor companii, care planifică același proces?

Lecții pe care le-am învățat din schimbarea generațiilor:

-    Deschidere și comunicare: Am înțeles că cel mai important lucru în acest proces este comunicarea deschisă, fluxul liber de idei și gânduri.
-    Abordare flexibilă: A fost important să rămânem flexibili în acceptarea ideilor și schimbărilor noi și să lăsăm loc inovării.
-    Experiență și abordare proaspătă: Prin cooperarea generațiilor mai în vârstă și mai tinere, învățăm unii de la alții și ne completăm reciproc.

Sfaturi pentru alte companii:

-    Comunicare și participare: Inițial, este important ca toată lumea să fie implicată în proces și deschisă ideilor și opiniilor.
-    Planificați din timp: Este recomandat să planificați din timp și să vă pregătiți pentru schimbări, astfel încât tranziția să meargă fără probleme.
-    Învățarea din experiențele altora: Poate fi util să înveți din succesele și greșelile altor companii, pentru a face tranziția mai ușoară.
-    O atitudine mai lejeră: Nu toată lumea o va face la fel și aceasta e în regulă. Este important să fim deschiși la noi direcții și soluții.

 

Colaborarea cu TIMOCOM

New Content Item (1)

Care sunt avantajele colaborării cu TIMOCOM la KEFREN Expres?

Colaborarea cu TIMOCOM oferă numeroase avantaje la KEFREN Expres. TIMOCOM dispune de o rețea extinsă și de o platformă tehnologică inovatoare care ne permite să organizăm transportul mai eficient și mai rentabil. Funcționalitățile oferite de platformă, precum managementul opțiunilor de transport, urmărirea expedierilor și automatizarea administrării, ajută la optimizarea proceselor de business și la creșterea eficienței operaționale.

Cu ce obiective ați decis să lucrați împreună și cum se încadrează aceste obiective în strategia companiei?

Decizia de a coopera este susținută de unul dintre obiectivele noastre principale - de a dezvolta în continuare serviciile noastre și, în același timp, de a eficientiza procesele de afaceri. Acest lucru este în conformitate cu strategia noastră corporativă, care pune accentul pe o abordare centrată pe client și se concentrează pe inovație.

Cum ajută cooperarea între serviciile și experiențele clienților și partenerilor KEFREN Expres?

Prin cooperarea noastră, avem oportunitatea de a îmbunătăți serviciile și experiența de a lucra împreună pentru clienți și parteneri. Soluțiile tehnologice oferite de TIMOCOM ne ajută să ne deservim clienții mai ușor și mai rapid, îmbunătățind în același timp competența noastră de transport și crescând satisfacția acestora.

Ce noi oportunități a deschis cooperarea pentru KEFREN Expres pe piață sau în planurile de afaceri?

Cooperarea creează noi oportunități pentru noi pe piață și în planurile noastre de afaceri. Folosind rețeaua și soluțiile tehnologice TIMOCOM, ne putem extinde baza de clienți, ne putem crește cota de piață și ne putem diversifica serviciile pentru a deveni și mai competitivi pe piață.

Cum intenționați să mențineți și să consolidați cooperarea cu TIMOCOM pe termen lung?

Scopul nostru este să menținem și să consolidăm cooperarea cu TIMOCOM pe termen lung. Pentru a obține acest lucru, comunicăm activ, ținând cont de nevoile clienților și partenerilor și căutând în permanență soluții și dezvoltări inovatoare, care să ne permită să folosim cât mai bine relația noastră.

Care a fost cea mai inovatoare colaborare cu TIMOCOM în trecut? (API, etc.)

Una dintre cele mai remarcabile inovații ale noastre este introducerea integrării API. Această integrare ne-a permis să ne consolidăm relațiile cu clienții și partenerii noștri și să profităm mai bine de beneficiile automatizării, pentru a optimiza procesele de afaceri și a crește eficiența acestora.
 

Putem constata că cooperarea dintre KEFREN și TIMOCOM aduce multe avantaje. Această colaborare ajută clienții și partenerii să beneficieze de servicii și experiențe îmbunătățite, și a adus, de asemenea, noi oportunități pe piață și în planurile de afaceri.

Sperăm că această colaborare va continua și se va consolida pe termen lung, având un mare succes!
 

Alăturați-vă acum de TIMOCOM Marketplace și extindeți-vă rețeaua!

sus pe pagină