Comunicate de presă

Aici găsiți informații actuale pe diverse teme privind firma TIMOCOM, clienții noștri, respectiv branșa.

Economia transporturilor din Germania a înregistrat o scădere a numărului de comenzi în cel de-al treilea trimestru al anului 2019 față de aceeași perioadă a anului precedent. Trendul descendent a fost însă oprit – piața evoluează la 94 de procente față de nivelul anului precedent.

Citesc mai departe >

Specialistul în IT și date își reorientează strategia de piață pentru Polonia și planifică o extindere masivă a prezenței cu o nouă locație centrală. Prin aceasta Polonia devine și mai importantă ca piață semnificativă din punct de vedere strategic pentru transformarea digitală a logisticii europene. 

Citesc mai departe >

Discrepanța între nivelul digitalizării firmelor mari și mici/mijlocii este încă destul de mare.  În timp ce firmele mari de logistică lucrează de mai mult timp, digitalizat, firmele mici și mijlocii nu-și pot permite achiziționarea unui software complex. Ce anume este necesar pentru a răspunde cerințelor și tendințelor sau pentru a concura cu marii jucători a branșei?

Citesc mai departe >

Germania, Franța și statele Benelux sunt afectate în acest moment cel mai tare de încetinirea creșterii economice. Acest lucru este documentat și de cifrele curente a Barometrului transporturilor de la TIMOCOM, prin care firma IT documentează trimestrial evoluția ofertei și cererii din cea mai mare bursă de transporturi din Europa.

Citesc mai departe >

Aproape de 30 de ani este activ în transport business, dl. Anthony Valentine, European Road Freight Manager. Acum patru ani, împreună cu colegii săi, pe lângă transportul intrenațional aerian și maritim, a dezvoltat secția de transport rutier european al furnizorului de transport multimodal Cargo Overseas . Datorită echipei sale puternice, căpitanul arată direcția de mers în Marea furtunoasă Brexit .

 

Citesc mai departe >

Printr-o interconectare digitală mai bună a economiei transporturilor pot fi reduse semnificativ problemele curente din domeniu, cum sunt deficitul de șoferi și proporția mare de curse fără încărcătură de pe șoselele germane. Aceasta este concluzia la care a ajuns prestatorul de servicii IT TIMOCOM.

Citesc mai departe >

TIMOCOM dă posibilitatea companiilor de transport și logistică să se încadreze în luma digitalizării. La expoziția de transport logistic 2019, din München, furnizorul de servicii IT, va prezenta un System despre aplicații noi, interfețe și parteneri, care sprijină pe cale digitală pe cei din logistică, în toate fazele al procesului de transport.  „Dorim ca clienții noștri să avanseze în fiecare zi, din cauza inovațiilor noastre“, spune purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek.

Citesc mai departe >

Lumea logisticii se întâlnește la expoziția transport logistic din data de 4-7 iunie, la München, unde desigur participă și compania IT TIMOCOM, cu motto-ul  din acest an „One system. One network. One future.“  Vizitatorii târgului sunt așteptați în Hala A5, Standul 317/418, pentru a fi prezentat noua Pagină de start a System-lui, funcțiile noi  Smart Apps și o interfață bidirecțională pentru comenzile de transport.

Citesc mai departe >

Teama de o separare necontrolată a Regatului Unit de UE a dus la explozia livrării de mărfuri către insula britanică. În comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, transporturile rutiere spre Regatul Unit din toate părțile Europei s-a mai mult decât dublat în primul trimestru din 2019, cu o creștere de 112 %. Acest lucru este documentat și de cifrele curente ale Barometrului de transporturi de la TIMOCOM, prin care firma IT documentează trimestrial evoluția ofertei și cererii din cea mai mare aplicație pentru transporturi și spații de depozitare din Europa.

Citesc mai departe >

TIMOCOM continuă să crească  Furnizorul  Smart Logistics System anul trecut a avut schimbări nu numai în bursa de transport.  Cel mai mare salt a fost realizat de firma IT în anul 2018,  cu digitalizarea gestionării comenzilor.

Citesc mai departe >

Barometrul de transport TIMOCOM continuă să arate o cerere ridicată pentru capacitățile de tarnsport de marfă în Europa    / Lipsa șoferilor de camioane încetinește în continuare creșterea /Prețurile de transport continuă să fie sub presiune în 2019

Citesc mai departe >

Un vis despre branșa de transport

Este posibil în ziua de azi să vă realizați visele în industria transporturilor și să începeți propria afacere? Andre Kisker, de la H & K Transporte, ar fi spus atât acum cinci ani: "Sigur că se poate." Dar drumul realizării nu a fost ușor deloc.

Citesc mai departe >

Contact presă

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii