11.07.2017

De acum încolo aplicația TimoCom este accesibilă și prin dispozitive TomTom Bridge

Și șoferii de camioane pot să se înregistreze pe cea mai mare platformă de transport din Europa prin dispozitive TomTom Bridge

(2)

Din luna iunie, aplicația TimoCom poate fi descărcată nu numai din Play- și App Store, dar și prin terminalul profesional de șoferi TomTom Bridge. Așadar, șoferii de camioane, care sunt în același timp și utilizatori TimoCom, pot loga pe platforma TimoCom direct prin dispozitive TomTom Bridge - și pot să găsească chiar pe parcursul drumului marfa potrivită sau spațiul de marfă potrivit nevoilor.

Platforma de transport ca o aplicație digitală pe bord

Oamenii, care călătoresc mult din cauza profesiei, cunosc faptul ca anumite procese sunt mai greu de gestionate sau finalizate în acest fel. Așa este și în cazul șoferilor de camioane, care petrec foarte mult timp pe drumuri. Cu TomTom Bridge terminal s-a creat un terminal esențial și profesional, între șofer și birou, precum și între șofer și client. Pe lângănavigație de camioane TomTom și informații despre trafic în timp real pe toate rutele, pe dispozitivele bazate pe sistem Android pot utiliza și aplicații de afaceri.


Printre acestea se numără şi TimoCom , cea mai mare platformă de transport din Europa. Aici utilizatorii pot avea o vedere de ansamblu: pot găsi chiar pe parcursul drumului, ușor și rapid, oferte de transporturi favorabile din toată Europa sau pot încărca spațiile proprii de încărcare pe platformă. Această aplicație integrată este practic în primul rând pentru utilizatorii care sunt întreprinderi individuale, care în acest fel își pot asigura transport de mărfuri tur-retur. "Pentru utilizatorii TimoCom, aceasta înseamnă o mare economisire de timp. Șoferii în acest fel nu trebuie să utilizeze propriul telefon mobil pentru a verifica ofertele de transporturi - cu TomTom Bridge și sistemul de navigație  plus aplicaţia TimoCom se pot deschide mai multe aplicaţii pe dispozitiv - spune managerul TimoCom Solution, Andrea Di Domizio.

 

TomTom Bridge – combinaţia perfectă pentru navigaţie şi aplicaţii de afaceriDatorită aplicaţiei TimoCom, tot mai mulţi oameni vor căuta dispozitivul TomTom Bridge, afirmă Klaus Burgstaller: „Terminalele TomTom Bridge dau mult mai mult decât navigaţie şi material de hartă.  Datorită aplicaţiilor integrate, atât introducerea spaţiilor de încărcare, cât şicăutarea de transporturila TimoCom, înlesnesc munca de zi cu zi al utilizatorilor şi se adaptează nevoilor. Aceasta este misiunea noastră mai precis: a dezvolta împreună tehnologii noi, din care toţi putem profita.“

 

Din începutul lunii iulie 2017, utilizatorii platformei de transport TimoCom pot gestiona comenzile lor şi cu accesul de telefon mobil: Noua aplicaţie TC Transport Order ®     permite partenerilor de afaceri ca tranzacţiile de transport  să fie posibile direct digitalizat în cadrul platformei TimoCom.  Aceasta va înlesni mult mai mult munca de zi cu zi al transportatorilor, caselor de expediţii, operatorii de transport şi aşa mai departe.

 

 

Mai multe informații despre TimoCom găsiți pe www.timocom.ro.
Mai multe informații despre TomTom Bridge găsiţi pe www.tomtom.com/de_de/business-and-government/bridge/

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină