17.09.2012

Firma H.Essers continuă cooperarea cu bursa de transport TimoCom

„Putem să excludem aproape de tot cursele fără încărcătură“

(2)

Düsseldorf, 2012-09-17. Furnizorul de servicii belgian în domeniul logistic H.Essers și TimoCom Soft- und Hardware GmbH, furnizorul bursei de transport TC Truck&Cargo®, au decis să-și aprofundeze cooperarea lor începând cu 1. August 2012. Țelul fiind oferirea unui serviciu și mai extins pentru compania H.Essers, dar și pentru ceilalți utilizatori ai bursei TimoCom. Compania o să folosească, de acum încolo, și aplicația de TC eBid®.


Furnizorul de servicii în domeniul logistic H.Essers, a fost înființată în anul 1928, și are sediul social la Genk, în Belgia. Se ocupă cu transport rutier de marfă dar și cu șpediție, și se numără unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică. Firma deţine în prezent 850.000 m² spații de depozitare și un parc auto de 1.050 capete tractor şi 2.200 remorci. De asemenea, primul client TimoCom olandez, Van der Wal Tiel, aparține tot grupului H.Essers începând cu ianuarie 2011. Pentru a optimiza în continuare activitățile de transport, toate sediile H.Essers au acces de acum încolo la bursa de transport TC Truck&Cargo®.

Folosirea programului face munca de zi cu zi mai eficientă
Firmele de transport au acces prin bursa de transport TC Truck&Cargo® la în jur de 300.000 oferte de transport și de marfă din întreaga Europă, iar prin aplicația TC eBid® au acces la o bază de date cu în jur de 30.000 de transportatori europene. Președintele Noël Essers spune avantajele colaborării firmei cu TimoCom: „Având în vedere că pe bursă sunt foarte multe oferte de transport, este ușor să găsim furnizorul potrivit, mai ales dacă vorbim despre transporturi internaționale. Este un mare avantaj, că putem să excludem aproape de tot cursele fără încărcătură.“ De asemenea, este un avantaj foarte mare, faptul că bursa TimoCom pune mare accent pe siguranță, fie că este vorba despre accesarea programului sau despre serviciile oferite“.

Chief Representative Marcel Frings de la TimoCom, se bucură foarte mult pentru cooperarea bursei TimoCom cu firma H.Essers: „Dorim să dezvoltăm cooperaea noastră cu H.Essers. Pasul următor fiind integrarea sistemului prin TC Connect la TC Truck&Cargo®, pentru a ușura munca dispecerilor de transport. Coopereare cu H.Essers este una Win-Win-situație pentru amândouă firme.“

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de web: www.timocom.ro sau www.essers.com.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină