07.08.2017

Intuiția feminină ajută, de asemenea și în logistică

(1)

TimoCom este o companie IT orientată spre viitor, care are scopul de a transforma branșa de transporturi într-una pozitivă. Acest lucru, include de asemenea și faptul de a abandona vechile obiceiuri pentru a putea realiza ideile noi. Într-un sector dominat de bărbați, seria "Femei de succes" merită tot sprijinul.

 

Vă salut dna. Stelingienė, ați putea să ne prezentați pe scurt, pentru cititorii noștri, cu ce se ocupă compania dvs.?

 

Interlocutoarea dna Vaida Stelingienė

Vă salut. Lucrez în industria transportului de 20 de ani. Am înființat firma UAB „Mobiletrans“ în anul 2012. În prezent, echipa noastră este formată din 5 angajați și oferim servicii de expediții. Lucrăm cu clienții din diferite țări, atât în Europa de Vest și de Est.

 

 

 

Compania dvs. oferă servicii speciale diferite de alte firme de transport sau case de expediții?

 

Da, oferim și servicii de transport expres. Dat fiind faptul că centrul nostru se află în portul lituanian, Klaipėda, aceste servicii sunt proiectate multimodale. Marfa încărcată din portul Klaipeda este transportată cu feribotul în Germania, după care pe camion sau pe calea ferată spre est.

 

Ce faceți pentru a rămâne competitiv?

În primul rând, calculăm cu un preț competitiv pentru serviciile noastre. Totodată, reacționăm rapid și operativ la schimbările pieței. În plus, încercăm de fiecare dată să descarcăm cât mai multe oferte de transport de pe bursă. Ne străduim să perfecționăm serviciile noastre, astfel încât clienții noștri să revină. Cel mai important lucru pentru noi este menținerea relațiilor bune cu clienții noștri.

În munca dvs. zilnică, ce considerați cea mai interesantă?

 

În primul rând, că fac ceea ce îmi place cel mai mult. În fiecare zi, pot să dobândesc competențe noi și să colectez experiențe noi. Desigur, apar și situații de logistică, uneori foarte complicate. Interesant în aceste situații critice este de a găsi soluția optimă.

 

Cum considerați, cu ce probleme se poate întâlni în acest domeniu al logisticii, femeile?

 

Părerea mea este, atunci când apar dificultăți de probleme tehnice. Dar, dacă are o mulțime de entuziasm și este interesată în mod activ în inovațiile tehnologice și procesele specifice în logistică, nu va  avea probleme. 

 

Ce experiențe aveți dvs. în această privință?

 

În sectorul transporturilor nu există „vă rog să așteptați“. Aici totul trebuie făcut „aici și acum“. Ca și administrator al firmei sunt destul de strict cu mine însuși și încerc să rezolv multe lucruri singur. Este interesant de a avea de a face cu oameni diferiți.  În sectorul logisticii, nu numai că trebuie să fi priceput, dar și trebuie să rezolvi problemele relativ rapid. Sunt o persoană activă și comunicativă, și aici pot să îmi înbunătățesc toate aceste aptitudini.

 

Ce părare aveți, avem nevoie de mai multe femei în poziții top din acest sector? Dacă da, de ce?

Uneori, femeile sunt respectate mai mult decât bărbații în funcții de conducere. De multe ori am contact cu alte femei în poziții de vârf. Am observat că au în comun aptitudinile de conștiinciozitate și diligență. De multe ori ne ajută, de asemenea, și intuiția feminină.

 

Care este legătura între firma dvs. și  TimoCom?

Eu am descoperit de foarte mult timp pe TimoCom. Mă bucur, că TimoCom are o gamă largă de servicii moderne. Folosim în fiecare zi pe TC eMap®. Acum ne gândim să folosim și  serviciile de colectare a datoriilor. Totodată, ne bucurăm și de faptul că găsim tot mai mulți parteneri de afaceri, cu ajutorul TimoCom.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină