21.02.2017

Noutate: TimoCom TruckBan

Cea mai mare platformă de transport din Europa oferă portal gratis pentru restricțiile rutiere ale camioanelor

(2)

Reglementările pentru restricțiile rutiere ale camioanelor în Europa sunt destul de complexe. Restricțiile rutiere ale camioanelor se aplică pentru diferite țări, pe anumite distanțe, străzi și porțiuni de drum și în anumite intervale de timp. Memorarea prezentării generale pare aproape imposibilă. Pentru că aceasta nu se poate memora, TimoCom a dezvoltat portalul atractiv pentru restricțiile rutiere ale camioanelor în toată Europa, TimoCom TruckBan, care este disponibil în 14 limbi.

În cazul în care căutați regulamentele privind restricțiile rutiere ale camioanelor în Germania, veți constata imediat cât de specială poate fi această temă în detaliu. De exemplu, aici nu au permisiunea să se deplaseze în zilele de duminică sau de sărbătoare legală, în intervalul orelor  0 - 22, camioane cu o greutate totală admisă mai mare de 7,5 tone, precum și camioane cu remorcă. Există și excepții pentru autovehiculele care transportă anumite bunuri. Pentru o încălcare a regulamentelor se achită o amendă de 120 de euro. În plus, această încălcare poate fi imputată deținătorului vehiculului, deoarece catalogul de amenzi prevede achitarea unei amenzi de 570 euro. Complicațiile apar și pentru restricțiile rutiere pe timp de vară. Camioanele cu o greutate totală mai mare de 7,5 tone, precum și camioanele cu remorcă nu au voie să se deplaseze pe autostradă și pe străzile naționale începând de la 1 iulie și până la 31 august, în zilele de sâmbătă, în intervalul orelor 7-20.

 

Gata cu confuzia!

Se consideră că fiecare țară europeană are propriile reguli stabilite pentru restricțiile rutiere ale camioanelor, prin urmare, este dificil ca acestea să fie memorate. Este cu adevărat complicat atunci când vara se adaugă pe perioada concediilor și restricțiile rutiere internaționale. Acest lucru s-a luat în considerare pentru realizarea celei mai mari platforme de transport din Europa, TimoCom, și, de aceea, oferă în prezent un portal gratis privind restricțiile rutiere ale camioanelor la nivel european „TimoCom TruckBan“ (www.truckban.info). Aici vă puteți informa oricând rapid cu privire la restricțiile rutiere ale camioanelor la nivel european pe perioada weekend-urilor, verii și sărbătorilor legale, acestea fiind disponibile în 14 limbi. Pentru aceasta, trebuie să se introducă țara dorită și opțional o dată, iar restricțiile rutiere corespunzătoare sunt afișate într-o listă structurată. TimoCom este o aplicație interesantă în special pentru expeditori și șoferii de camion. Așadar, acest portal servește ca mediu de sprijin pentru planificarea rutelor și mulțumită optimizării pentru dispozitivele mobile, și ca sursă de informații utile pentru toți șoferii de pe străzile din Europa.

 

 

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină