10.05.2013

Scurt interviu cu Dl. Marcel Frings despre TC eMap®.

Scurt interviu

(1)

Firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH va prezinta la Expoziția din Munich noua aplicație TC eMap® cu funcția de tracking. Am vorbit despre noul produs cu Dl. Marcel Frings, Chief Representative la TimoCom.

Întrebare: Dl. Frings, la începutul lunii iunie, lansați aplicația TC eMap® care include și funcția de tracking. Care este punctul culminant la acest sistem de urmărire?

Marcel Frings: Ei bine, putem vorbi nu numai despre un singur punct culminant, ci despre mai multe. În primul rând, funcția de urmărire este în sine deja ceva special. Noi suntem singurul furnizor de platforme pentru industria de transport, care oferă un astfel de produs. Clienții noștri au posibilitate, ca prin platforma deja cunoscută, TC Truck&Cargo® să folosească aplicația TC eMap® cu funcția de Tracking. Una dintre cele mai importante caracteristici este că aveți diferite sisteme telematice într-o singură aplicație. Lucrăm împreună cu cele mai cunoscute furnizori telematice din Europa. Astfel de sistem de urmărire încă nu a fost lansat pe piață.


Întrebare: Mai exact, pentru cine este interesantă oferta? Penrtu case de expediții sau firme de transport?

Dl. Frings: Ca și celălalte aplicații, programul nou TC eMap®, este o soluție optimă pentru toți cei care au nevoie sau oferă transport. Casele de expediții pot economisi mai ales timp, folosind harta TC eMap® cu funcția de urmărire. Știm și noi cum merg lucrurile în zilele noastre: Clientul sună la transportator și vrea să știe exact unde se află marfa sa. Iar, transportatorul face tot posibil, ca clientul lui să fie mulțumit. Cu soluția oferită de noi, lucrurile decurg mai eficient. Transportatorul oferă acces la datele necesare pentru ca clientul să vadă unde anume este camionul. Astfel, clientul poate vizualiza unde este marfa sa, fără telefoane lungi și exact în momentul în care are nevoie de informație. Aplicație TC eMap® cu funcția de urmărire este ușor de folosit. Casele de expediție pot vizualiza locația exactă a mașinii, indiferent de sistemul telematic cu care este dotat mijlocul de transport anume.


Întrebare: Și cum pot transportatorii să profite din acest program?

Dl. Frings: Pentru firmele de transport este un avantaj, pentru că ei pot oferi încă un plus, când doresc să încheie un contract nou! Ei pot menționa la publicarea ofertei de transport, că au camion setat cu un dispozitiv GPS, care poate fi urmărit pur și simplu folosind programul TimoCom. În industria de transport, siguranța este foarte importantă: Când clientul poate să alege un transportator, care face posibil ca marfa să fie urmărită, cu siguranță o să fie mai mulțumit. Funcția „a fi lăsat urmărit“ este foarte avantajos pentru firmele de transport, pentru că astfel ei au posibilitatea de a câștiga mai multe contracte, oferind ceva în plus față de ceilalți transportatori, și totul cu noua aplicația TC eMap®.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină