De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Utilizarea spațiului de depozitare

Utilizarea spațiului de depozitare depinde în principal de natura depozitului sau spațiului de depozitare. Găsirea unui spațiu potrivit pentru depozitarea bunurilor, fiind cel mai important lucru. Pentru depozitarea mărfurilor refrigerate, trebuie de exemplu, un spațiu de depozitare, cu un sistem de răcire pentru a se asigura că produsele depozitate nu se strică. Pe bursa online de depozitare, furnizorii pubilcă spații de depozitare după anumite criterii de căutare, pentru a optimiza capacitățile. Astfel, șansele de a găsi soluțiile potrivite pe piața de stocare devin tot mai bune. De exemplu, "materialele explozibile", trebuie stocate în depozite speciale, care sunt separate de zonele rezidențiale și drumuri. Aici, fiind niște reguli foarte stricte. Depozitul trebuie să fie construit în mod corespunzător asigurat, astfel încât anumite bunuri sau mărfuri să pot fi depozitate în ele. Bineînțeles, trebuie și un personal calificat. Muncitorii în depozite sunt responsabile pentru asigurarea faptului că bunurile sunt luate în mod corespunzător, sunt descărcate și inspectate. În plus, în funcție de utilizarea unui spatiu de depozitare, condițiile, cum ar fi temperatura sau umiditatea să fie determinate corect. În cazul unei burse de depozitare online, motorul de căutare pentru depozite, funcționează în mod asemenător: Furnizorii pubilcă spații de depozitare după anumite criterii de căutare, pentru a optimiza capacitățile.

Vedeţi şi:

  • Bursa spațiilor de depozitare

    Găsiți spațiul potrivit pentru depozitarea bunurilor Dvs. - pe bursa online de depozitare. Sunt publicate în jur de 30.000 de oferte de spații de depozitare. Furnizorii pubilcă spații de depozitare după anumite criterii de căutare, pentru a optimiza capacitățile.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină