MEM BAU Srl.

MEM BAU Srl. a fost înființată în 2005 ca o afacere de familie. Compania este deja una dintre principalii jucători de pe piața românească de astăzi. Ca vânzător de marcă a companiilor mari de materiale de construcții, acesta vinde mai mult de 10 000 de tipuri de produse.

În 2013 compania a creat o nouă ramură, MEM BAU Express, care datorită echipei sale excelente de experți este o casă de expediție dinamică. Profilul principal este intermedierea externă și internă, a cărei calitate și performanță ridicată sunt garantate de flota proprie în creștere constantă.

Am făcut un interviu cu managerul de logistică Kitti Hatvani despre TIMOCOM inkasso internațional.

TC: De când folosiți serviciul nostru de colectare?

HK: Am aflat deja despre serviciul de recuperare în 2013, când am încheiat contractul nostru. După o jumătate de an, am apelat la departamentul de colectare a creanţelor de la TIMOCOM pentru un caz specific, rezultatul căruia a fost recuperarea cu succes a datoriilor restante. Există mai multe companii de la care putem recupera prețurile de transport numai în acest fel, dar lucrăm încă cu ele, deoarece știm că își plătesc datoriile în orice caz.

TC: Puteți vorbi despre un mare succes sau poate aveți o poveste de succes concretă?

HK: Noi considerăm că fiecare datorie care a fost recuperată cu ajutorul serviciului Inkasso Internațional este o poveste de succes. Aș dori să subliniez un caz pe care l-aș numi o poveste de succes parțială, deoarece contractul respectivului partener a fost reziliat înainte de colectarea întregii creanţe, totuși, în termen de 2 luni, 65% din sumele totale, mai mult de 6000 €, cu ajutorul dvs. a fost recuperat.

TC: Ce experiențe aveți despre serviciul nostru?

HK: Comanda de transport, a cărei factură nu este soluționată ulterior, nu are valoare. Prin urmare, este foarte important ca platforma pe care o folosim să aibă un departament care să faciliteze recuperarea sumelor neplătite. „Firma noastră este complet satisfăcută cu serviciul de Inkasso Internațional de la TIMOCOM, și recomandăm tuturor clienților. Oferă firmelor un sentiment de securitate, știind că sunt în mâini bune.

sus pe pagină